What you need for 2 tortizzas:
- 2 whole wheat tortillas
- 2 tbsp (home made) pesto genovese
- 6 thin slices of truffle salami
- 4 tbsp grated goat cheese
- 6 mushrooms, sliced
- a bit of rocket salad
- Pre-heat the oven to 180 degrees Celsius.
- Divide the pesto between the tortillas and spread it out evenly.
- Top it with the salami, goat cheese and mushrooms.
- Put it in the oven for 12 minutes.
Benodigdheden voor 2 tortizzas:
- 2 volkoren wraps
- 2 eetl. (zelfgemaakte) pesto
- 6 plakjes truffel salami (Jumbo)
- 4 eetl. geraspte geitenkaas
- 6 champignons, in plakjes
- een handje rucola
- Warm de oven voor op 180 graden celsius.
- Verdeel de pesto over de wraps en smeer het helemaal uit.
- Leg de plakjes salami erop en verdeel de champignons en geraspte geitenkaas.
- Zet het voor 12 minuten in de oven.
No comments:
Post a Comment