Monday, July 27, 2015

Recipe: Tortizza Salame Tartufo


What you need for 2 tortizzas:
  • 2 whole wheat tortillas
  • 2 tbsp (home made) pesto genovese
  • 6 thin slices of truffle salami
  • 4 tbsp grated goat cheese
  • 6 mushrooms, sliced
  • a bit of rocket salad
Directions:
  1. Pre-heat the oven to 180 degrees Celsius.
  2. Divide the pesto between the tortillas and spread it out evenly.
  3. Top it with the salami, goat cheese and mushrooms.
  4. Put it in the oven for 12 minutes.
Dutch recipe:

Benodigdheden voor 2 tortizzas:
  • 2 volkoren wraps
  • 2 eetl. (zelfgemaakte) pesto
  • 6 plakjes truffel salami (Jumbo)
  • 4 eetl. geraspte geitenkaas
  • 6 champignons, in plakjes
  • een handje rucola
Directions:
  1. Warm de oven voor op 180 graden celsius.
  2. Verdeel de pesto over de wraps en smeer het helemaal uit.
  3. Leg de plakjes salami erop en verdeel de champignons en geraspte geitenkaas.
  4. Zet het voor 12 minuten in de oven.

No comments:

Post a Comment