Monday, July 13, 2015

Recipe: Tortizza Caprese

When I'm eating Tortizza, like the Tonno I shared a couple of weeks ago, I like to make different kinds of toppings. Caprese is one of Wouter's favorites and I love it too.


What you need for 2 tortizzas:
  • 2 whole wheat tortillas
  • 2 tbsp (home made) pesto genovese
  • 1 big tomato, thinly sliced
  • 1 mozzarella ball, in little pieces
  • 2 tbsp grated cheese
  • Some basil leaves
  • Black pepper
Directions:
  1. Pre-heat the oven to 180 degrees Celsius.
  2. Put 1 tbsp of pesto on each tortilla, spread evenly.
  3. Divide the mozzarella and the tomato between the tortillas and top it with a bit of grated cheese and black pepper.
  4. Put them in the oven for 12 minutes. 
  5. Put some basil leaves on them before serving.
Dutch recipe:

Benodigdheden voor 2 tortizzas:
  • 2 volkoren wraps
  • 2 eetl. (zelfgemaakte) pasta genovese
  • 1 grote tomaat, in hele dunne plakjes
  • 1 bolletje mozzarella, in kleine stukjes
  • 2 eetl. geraspte kaas
  • Wat basilicum blaadjes
  • Zwarte peper
Directions:
  1. Warm de oven voor op 180 graden celsius.
  2. Smeer beide wraps in met een eetlepel pesto. 
  3. Verdeel de mozzarella en tomaten plakjes op de wraps and maak het af met wat geraspte kaas naar smaak.
  4. Zet ze voor 12 minuten in de oven.
  5. Voeg voor het serveren de basilicumblaadjes toe.

No comments:

Post a Comment