What you need for 2 tortizzas:
- 2 whole wheat tortillas
- 2 tbsp (home made) pesto genovese
- 1 big tomato, thinly sliced
- 1 mozzarella ball, in little pieces
- 2 tbsp grated cheese
- Some basil leaves
- Black pepper
- Pre-heat the oven to 180 degrees Celsius.
- Put 1 tbsp of pesto on each tortilla, spread evenly.
- Divide the mozzarella and the tomato between the tortillas and top it with a bit of grated cheese and black pepper.
- Put them in the oven for 12 minutes.
- Put some basil leaves on them before serving.
Benodigdheden voor 2 tortizzas:
- 2 volkoren wraps
- 2 eetl. (zelfgemaakte) pasta genovese
- 1 grote tomaat, in hele dunne plakjes
- 1 bolletje mozzarella, in kleine stukjes
- 2 eetl. geraspte kaas
- Wat basilicum blaadjes
- Zwarte peper
- Warm de oven voor op 180 graden celsius.
- Smeer beide wraps in met een eetlepel pesto.
- Verdeel de mozzarella en tomaten plakjes op de wraps and maak het af met wat geraspte kaas naar smaak.
- Zet ze voor 12 minuten in de oven.
- Voeg voor het serveren de basilicumblaadjes toe.
No comments:
Post a Comment